Valley Running Team en Toyo Tires sluiten partnership

Autobandenfabrikant Toyo Tires sluit zich als sponsor aan bij het Valley Running Team van voormalig bondscoach middellange afstand Grete Koens. Het Valley Running Team heeft als doel om talentvolle atleten via een duurzaam en integer traject voor te bereiden en te laten presteren op internationale toernooien. Het hardloopteam bestaat komend seizoen uit elf atleten. Het Valley Running Team onderscheidt zich door een vernieuwende en transparante werkwijze. Daarnaast zijn de atleten van het team door wisselende specialisaties gedurende het hele jaar actief bij wedstrijden op het hoogste niveau.

De meest in het oog springende resultaten kwamen afgelopen jaar vooral van Diane van Es (Nederlands record 10 kilometer & dertiende op het WK Atletiek) en Maureen Koster (twaalfde op het WK Atletiek). Beide atletes zijn al gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs in 2024. Ook dit jaar zien we de atleten van het Valley Running Team nog in actie op het internationale podium. Mick Wolvekamp, Jesse Fokkenrood, Bram Anderiessen en Maureen Koster zijn door de Atletiekunie namelijk geselecteerd voor het EK cross in Brussel op 10 december .

Toyo Tires is geen onbekende in de sportsponsoring en ondersteunt naast bijvoorbeeld de World Cup Cyclo Cross en Europese indoorkampioenschappen atletiek nu ook het Valley Running Team graag in hun route naar internationaal atletieksucces. Coach Grete Koens is blij met het vertrouwen van Toyo Tires: “Het is een nieuwe stap in de professionalisering van ons team. We zijn erg blij dat Toyo Tires ons een steuntje in de rug kan bieden bij het waarmaken van onze ambities”. Ook Steven Laurijssen, Managing Directer bij Toyo Tires Benelux is enthousiast over de samenwerking: “Dit is een project dat bol staat van ambitie en waar de atleten op een onderbouwde manier ook grotere doelen willen bereiken. Deze samenwerking past perfect bij de andere sportieve projecten die reeds onze steun krijgen”.

Beide partijen kijken uit naar een mooie samenwerking waarbij de prestaties van het Valley Running Team en de zichtbaarheid van Toyo Tires centraal staan.

Valley Running Team
Logo